Het verhaal van arts Anneke van Genderen

'Compassie voor de complete mens'

Sinds 2006 werk ik als basisarts op de ambulante behandeling Dordrecht en Gouda Jeugdzorg, en dat met veel plezier! Na bijna 20 jaar in de jeugdgezondheidszorg wilde ik niet meer alleen preventief bezig zijn maar ook echt behandelen! Ik ervaar veel ruimte me te ontwikkelen op terreinen die mij boeien. En mijn werk zo uit te bouwen en in te vullen als bij mij past. Daarbij vind ik het prettig dat ik alle aspecten van het menselijk leven aandacht kan geven in de behandeling.

‘Warm, betrokken team’

Lichaam, psyche, context en de relatie met God en geloof. Ik ben betrokken bij de diagnostiek en crisisdienst en verantwoordelijk voor de farmacotherapie en somatische aspecten van een behandeling zoals bij anorexia.  Ook al gaat het vaak over autisme of ADHD, het is nooit saai, want elk mens/gezin is uniek. Ik werk in een warm, betrokken team. Ook al is de werkdruk soms hoog, toch voel ik me als een vis in het water bij Eleos!

Anneke van Genderen is arts bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken