GGZ Arts bij Eleos

Als arts in de ggz help je mensen met sociale problemen en psychische stoornissen in een klinische omgeving of op een behandellocatie. Je diagnosticeert, onderzoekt, behandelt en begeleidt cliënten met diverse problematiek. Daarbij zijn je werkzaamheden gericht op het herstel. Een cliënt die na het behandeltraject weer de regie over zijn of haar leven heeft.

Wat doet een arts bij Eleos?

Als arts bij Eleos werk je met cliënten met uiteenlopende problematiek in de basis ggz en gespecialiseerde ggz. Van angst- en stemmingsklachten, psychotische klachten, persoonlijkheidsproblematiek tot traumatische ervaringen. Hiervoor werk je met verschillende behandelmethoden als CGT, schematherapie, VERS, MBT en EMDR.

Samen met je collega’s werk je aan het gezamenlijke doel ‘kort en klachtgericht behandelen’. Hierbij ben je betrokken bij het hele behandelproces (intakes, medicatie- en behandelcontacten). Ook onderhoud en coördineer je de contacten in het netwerk rondom de cliënt. Bijvoorbeeld gezin, werk of pastoraat.

Ontwikkelen beleid

Verder denk je mee met het opstellen van behandelplannen en evalueer je behandelingen. Ook lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het algehele behandelbeleid.

Een arts bij Eleos:

  • Heeft een BIG-registratie;
  • Heeft ervaring in het behandelen van angst- en stemmingsstoornissen, psychotische stoornissen en/of persoonlijkheidsproblematiek;
  • Levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van team en behandelaanbod.
Word jij onze nieuwe arts?
Meer weten over arts bij Eleos?
Word jij onze nieuwe arts?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar de vacatures voor arts