Het verhaal van begeleider Maarten van Belzen

‘Ik werk bij Eleos omdat we met onze gezamenlijke identiteit en onze individuele kwaliteiten een sterk team vormen.’

Ik ben Maarten, begeleider bij woonvorm de Toevlucht van Eleos. Voor mij houdt dit in dat ik onregelmatig werk en mensen begeleid in hun dagelijkse bezigheden. Dit kan heel praktisch zijn zoals samen met een bewoner koken, kamer schoonmaken of boodschappen doen. Maar het kan ook zijn dat je met iemand een dagplanning maakt zodat ze zelf verder kunnen.

‘Afwisselend en dankbaar werk’

Naast het vaste werk ben ik ook persoonlijk begeleider van een aantal bewoners, zij kunnen met specifieke vragen bij mij terecht en samen maken we begeleidingsplannen. Ook ben ik portefeuillehouder Facilitaire zaken en ICT. Dit houdt in dat ik erop let dat alles wordt bijgehouden en indien nodig er onderhoud wordt gepleegd. Al met al is het zeer afwisselend en dankbaar werk.

Maarten van Belzen is begeleider bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken