Ga voor verbinding

Verbinding, een term die op verschillende manieren bij ons past. Daarom is ‘verbonden’ ook 1 van onze kernwaarden.

Jij verbindt je met onze cliënten

Als medewerker ben je in je werk verbonden met je cliënten. Misschien voel jij je verbonden omdat het werk zo persoonlijk is. Je bent een onderdeel van de persoonlijke levenssituatie van mensen. Je kunt veel invloed hebben op iemands leven.

Ook kun jij je verbonden voelen met jouw cliënt omdat je dezelfde geloofsachtergrond hebt. Of omdat je hier bekend mee bent. Onze cliënten hebben soms een heel verschillende kerkelijke achtergrond. In de behandeling en begeleiding is er ruimte om te praten over het geloof als de cliënt daar behoefte aan heeft. We kennen en begrijpen de achtergrond van onze cliënten. In die verbondenheid voelt een cliënt zich misschien wel extra thuis bij jou en durft hij of zij zich open te stellen. Iets wat belangrijk is op weg naar herstel.

Als collega’s zijn we verbonden met elkaar

Ook als de cliënt in jouw werk iets verder van je weg staat, zijn er verschillende manieren waarop jij je verbonden kunt voelen binnen Eleos. Zo voelen we ons verbonden met elkaar als collega’s. We hebben oog voor elkaar, als collega, maar ook zeker als mens.

Daarnaast zijn we met elkaar verbonden door ons geloof in Jezus Christus.Vanuit die verbondenheid proberen we iedere dag weer ons werk te doen. We zijn veelkleurig. Dat zie je terug in de verschillende kerkelijke achtergronden. We waarderen de verschillen en ontmoeten elkaar in dat wat ons verbindt.

We zoeken altijd de verbinding met anderen

Denk hierbij aan het persoonlijke netwerk van de cliënt, zoals familie, vrienden en kennissen. Maar ook de school en kerk waarbij de cliënt is aangesloten hoort hierbij. We betrekken hen actief, want al deze partijen zijn belangrijk voor het welzijn van de cliënt. In die onderlinge verbondenheid werken we samen aan herstel.

Werken bij Eleos is gaan voor verbinding.

Wij zijn op zoek naar jou. Bekijk onze vacatures.

Ga naar vacatures