Opleiding en ontwikkeling

We zeggen niet voor niets dat we specialist in christelijke ggz zijn. Dat willen we ook waarmaken. We maken dat waar door te investeren in de opleiding van medewerkers. En dus ook van jou. We kunnen je daarvoor verschillende mogelijkheden bieden.

Heb je vragen? Bel of mail mij.

De mogelijkheid voor wetenschappelijk onderzoek

Het wetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van het Kennisinstituut christelijke ggz (Kicg). Het Kicg is een samenwerking tussen Eleos en De Hoop ggz. Binnen het Kennisinstituut christelijke ggz zijn er onderzoekslijnen vastgesteld waaraan we onderzoek doen. Je kunt daarbij denken aan:

• Geloof en verslaving
• Geloof in de behandeling
• Godsbeelden en mentale gezondheid
• Religie en suïcide
• Religieuze coping

Je kunt je ontwikkelen via GGZ Ecademy

GGZ Ecademy is een coöperatieve vereniging van ggz- en onderwijsinstellingen, die gezamenlijk leerproducten ontwikkelt en beschikbaar stelt. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan het borgen en delen van kennis binnen de ggz.

Opleidingsplaatsen voor verschillende functies

De opleidingsplaatsen die Eleos biedt zijn voor:
Klinisch psycholoog
Psychotherapeut
Gz-psycholoog
Verpleegkundig specialist

Je volgt onze opleiding ‘Identiteit en herstel’

De opleiding Identiteit en herstel is ontwikkeld in samenwerking met het Kennisinstituut christelijke ggz (Kicg). Via het opleidingsprogramma Identiteit & Herstel ontwikkel je een brede basis als het gaat om kennis en vaardigheden op het gebied van psyche en geloof. Je leert hoe je wetenschappelijke inzichten Op het gebied van het christelijk geloof en ggz kunt toepassen in de praktijk. Ook krijg je inzicht in wat herstelgerichte zorg nu betekent voor gesprekken met cliënten.

 

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar een baan bij Eleos?

Bekijk dan snel onze nieuwste vacatures!

vacatures bekijken