Het verhaal van psychiater Bart van den Brink

'Waarom ik bij Eleos werk? Dat is niet één reden, maar een combinatie.'

De gedrevenheid van de collega’s. Het werken in een organisatie die zorg actief vanuit het christen-zijn zorg vorm wil geven. De mogelijkheden om in onderzoek en ontwikkeling van de organisatie bij te dragen. Dat zijn een paar van de redenen waarom ik als medicus voor Eleos kies.

‘Mijn deur staat open om je meer te vertellen’

Als psychiater in ‘de fontein’ ben ik verantwoordelijk voor patiënten, maar ook voor beleid dat we ontwikkelen voor ‘de fontein’ specifiek en Eleos als geheel. Mijn deur staat open om je meer te vertellen over mijn werk als psychiater hier in ‘de fontein’.

Bart van den Brink is psychiater bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

Bekijk vacatures