Psycholoog bij Eleos

Als psycholoog ben je werkzaam in een (dag)klinisch of ambulant behandelcentrum. Bijvoorbeeld een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis of ggz-instelling. Hier diagnosticeer en behandel je mensen met complexe psychische stoornissen tot ernstige psychische aandoeningen.

Je geeft leiding aan een team en leidt collega’s op. Daarbij sta je voor innovatie en het toepassen van jouw wetenschappelijke kennis. En dat binnen de (dag)kliniek of behandelcentrum waar je werkt.

Wat doet een Psycholoog bij Eleos?

Als psycholoog bij Eleos geef je sturing aan het behandeltraject van cliënten. Je stelt behandeldoelen op en voert deze samen met andere teamleden uit. Je bent verantwoordelijk voor intakes en het (laten) uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Het behandelen van (groepen) cliënten met uiteenlopende psychiatrische aandoeningen met daarbij vaak ook ernstige psychosociale problematiek. Zoals angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen.

Een schakel in het netwerk van de cliënt

Je bent een echte schakel tussen de patiënt, zijn systeem en verwijzers. Daarom overleg je ook veel met psychiaters, artsen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en verpleegkundigen. Ook neem je deel aan het multidisciplinair overleg, managementoverleg en participeer je in de P-opleiding.

Een psycholoog bij Eleos heeft:

  • Een BIG-registratie als psycholoog;
  • Kennis en kunde om over te dragen aan collega’s in opleiding tot specialist;
  • Ervaring in het meebouwen aan de ontwikkeling van een team met up-to-date behandelaanbod;
  • Affiniteit en ervaring met de behandeling van cliënten met angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek of traumatische ervaringen;
  • Kennis van en ervaring met CGT, schematherapie en bij voorkeur ook met EMDR.
Word onze nieuwe psycholoog.
Vragen over de functie psycholoog?
Ben jij onze nieuwe psycholoog?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar vacatures psycholoog