Het verhaal van senior begeleider Alberdien Rook

‘Ik werk bij Eleos omdat ik het mooi vindt om vanuit de christelijke levensvisie met jongeren mee te lopen en hen zicht te bieden op hoop en herstel.’

Jongeren met hun mogelijkheden en beperkingen hebben mijn hart en graag wil ik een stukje in hun leven meelopen om ze vaardigheden aan te leren die hen kunnen helpen om een zo zelfstandig mogelijk leven in de toekomst te kunnen leiden. Deze kans biedt mijn werk bij Juventum Eleos mij.

‘Diversiteit in werk’

Ik heb veel direct contact met de jongeren, met zijn/haar netwerk en de betrokken hulpverleners. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor een aantal portefeuilles zoals personeelszaken en kwaliteit. Als senior begeleider heb ik meer verantwoordelijkheden en vanuit die functie denk ik ook mee in verschillende projecten als het gaat om visie en beleid van Juventum Eleos. En die diversiteit in mijn werk, spreekt mij enorm aan!

Alberdien Rook is senior begeleider bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken