Het verhaal van senior begeleider Gerdien Deij

‘Wat doe je met stenen op je weg; bouw je er een brug of muur mee. Deze uitdaging ligt er voor mijn werkzaamheden voor het team, maar ook om samen met bewoners te kijken hoe zij om kunnen gaan met hun stenen op hun levenspad.’

 Sinds 2015 werk ik bij Eleos Transitus en sinds 2017 als senior begeleider. In deze functie werk ik op de werkvloer met de cliënten en vervul ik daarnaast een brugfunctie tussen het team en de regiomanager. Daarnaast behoud ik met mijn andere senior begeleiders het overzicht over de woonvorm op gebied van beleid, teamzaken en contacten met externen.

‘Veel voldoening’

Ik haal veel voldoening uit de functie van senior begeleider. Dit doordat ik zie wat er op de werkvloer gebeurt en daar gezamenlijk met de andere bekijk of het beleid nog steeds passend is. Het contact met bewoners daarin is essentieel om te zien welk beleid passend is!

Gerdien Deij is senior begeleider bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken