Het verhaal van senior begeleider Irene Schot

‘Ik geniet erg van mijn werk bij Eleos!’

Ik ben Irene Schot, werkzaam als senior begeleider bij de begeleide woonvorm Toevlucht in Middelburg. Toevlucht in Middelburg is en prachtige woonvorm waarin we veel mooie begeleiding kunnen bieden aan bewoners van verschillende leeftijden en met verschillende kwetsbaarheden.

‘Een prettige sfeer in een flexibel team’

De functie senior begeleider houdt in dat ik naast het begeleiden van  de bewoners wat extra taken en verantwoordelijkheden heb. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de portefeuille Personeel en Team. Binnen ons team heerst een prettige sfeer, we bieden met elkaar iets moois aan bewoners die leven met hun psychische kwetsbaarheden. Het is echt begeleiding op maat. Het team is flexibel en staat open voor veranderingen. Dit maakt ook dat we ons aanbod deels af kunnen stemmen op de hulpvragen die binnen komen. Dit alles vanuit onze christelijke achtergrond wat het werk bij Eleos zo speciaal maakt.

Irene Schot is senior begeleider bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken