Het verhaal van senior begeleider Miranda Hagoort

‘Vanuit de verantwoordelijkheid die ik krijg en de vrijheid die ik heb om mijn werk naar mijn beste kunnen in te vullen, ontwikkel ik mij iedere dag meer tot professional in de christelijke ggz.’

Al bijna 5 jaar werk ik met veel plezier bij Eleos op begeleide woonvorm Siloam. We staan hier dicht bij onze bewoners en leveren aan iedereen zorg op maat, van hulp bij dagelijkse taken tot aan het leren toepassen van tools uit behandeling en van stabiliseren tot aan het werken aan uitstroom naar een (meer) zelfstandige woning. Daarnaast komt er veel kijken bij het reilen en zeilen van een woonvorm en alles wat hier aan praktische en administratieve werkzaamheden bij hoort.

‘Mooi, maar soms ook pittig werk’

Als senior begeleider heb ik een signalerende, sturende en overkoepelende functie binnen de woonvorm en organisatie. Hierin word ik iedere dag weer uitgedaagd mijn visie uit te dragen en mijn collega’s te ondersteunen. De meerwaarde van het werken binnen Eleos als christelijke organisatie voor mij is dat we allemaal het geloof als grondslag hebben liggen en de aanwezigheid van God voelen in dit mooie, maar soms ook pittige werk.

Miranda Hagoort is senior begeleider bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken