Het verhaal van teamsecretaresse Tineke de Jong

‘Werken bij Eleos past in Gods plan voor mij.’

Als teamsecretaresse bij Eleos doe ik waar ik goed in ben en dat is plannen en organiseren. Het aannemen van telefoontjes, het hartelijk verwelkomen van bezoekers aan de balie, afspraken inplannen en het bieden van administratieve en secretariële ondersteuning aan manager en hulpverleners horen tot mijn takenpakket. Daarnaast verwerk ik de gegevens in het patiëntregistratiesysteem en verzorg ik verschillende correspondentie.

‘Elk contactmoment een fijn moment’

Als secretaresse bij Eleos lever je een belangrijke bijdrage; vaak ben je de eerste persoon met wie cliënten, bellers en bezoekers contact hebben binnen onze organisatie. Hierbij streef ik als secretaresse ernaar om van elk contactmoment een fijn moment te maken en wil je iedereen het gevoel geven welkom te zijn.

Tineke de Jong is teamsecretaresse bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken