Verpleegkundige in de ggz

Als verpleegkundige help je mensen met psychische stoornissen tot sociale problemen in een klinische omgeving. Bijvoorbeeld een begeleide woonvorm. Je begeleidt mensen in hun ziekteproces. Dit door zorg en observatie, ondersteuning en het toepassen van de opgestelde behandelplannen. Hierbij zijn je werkzaamheden gericht op herstel. Een cliënt die na opname weer zelfstandig thuis kan wonen én functioneren.

Wat doet een verpleegkundige bij Eleos?

Je begeleidt cliënten, coördineert en bewaakt zorg- en behandelactiviteiten. Je zorgt hierbij voor de uitvoering van het behandelplan in de klinische setting, zodat opname zo kort mogelijk kan zijn, maar zo lang als nodig.

Ook draag je binnen de afdeling bij aan een veilig leefklimaat voor de inwoners. Daarnaast heb je een eigen aandachtsgebied binnen het team en neem je deel aan teamoverleggen. Je bent deelverantwoordelijkheid voor registratie en afstemming van de hulpverlening voor deze cliënten.

Vanuit je vakkennis lever je een bijdrage aan het behandelproces van de cliënten en heb je een belangrijke rol in het multidisciplinaire team.

Voor de rest heb je:

  • Een BIG registratie verpleegkundige (niveau 5);
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met zelfstandig en in teamverband werken;
  • Een open blik en kun je daardoor out off the box te denken.
Word jij onze nieuwe verpleegkundige?
Vragen over de functie verpleegkundige?
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar vacatures voor verpleegkundige