Het verhaal van Accountmanager Matthijs

Binnen Eleos ben ik werkzaam in de rol van accountmanager voor de zuidelijke regio van Nederland. Ik heb een mbo-opleiding (commercieel medewerker marketing en communicatie) en hbo-opleiding (commerciële economie) gevolgd. Na mijn studie heb ik 3,5 jaar gewerkt als commercieel medewerker binnendienst bij een bedrijf in zorgtechnologie.

Daarna heb ik ruim 4 jaar gewerkt als commercieel adviseur bij een landelijke groenvoorziener. In deze functie had ik (onder andere) veel contact met zorginstellingen en ziekenhuizen voor het onderhouden van buitenruimtes en het aanleggen van beleeftuinen. Ik heb altijd raakvlakken gehad met de zorg. Zo heb ik tijdens mijn studie ook nog 5 jaar bij een zorgorganisatie gewerkt.

Combinatie van zorg en verkoop

De combinatie van zorg en verkoop en de diversiteit van de werkzaamheden trokken mij aan in de functie accountmanager bij Eleos. Daarnaast omschreef de vacature de accountmanager als een ‘spin in het web’, dat is iets waar ik energie van krijg. Achteraf gezien sluit de vacature precies aan bij de werkzaamheden die ik op dit moment uitvoer als accountmanager. Ik heb een zelfstandige, uitdagende en adviserende rol, waarin  ik een belangrijke schakel ben tussen de organisatie, gemeenten, inkoopbureaus en samenwerkende zorgaanbieders.

Je doet het echt met elkaar

Ik ben ingewerkt door mijn voorganger die met pensioen ging. Hij heeft in enkele weken al zijn kennis over de regio aan mij overgedragen. Deze inwerkperiode was prettig omdat ik geen ervaring binnen de ggz had. De relatie met collega’s is erg prettig, zij staan altijd klaar om te helpen. Je doet het echt met elkaar. Met de regiodirecteur en de regiomanager is er prettig contact. Er zijn korte lijnen en in het wekelijkse overleg worden alle vragen en/of knelpunten besproken. Dit wekelijkse moment om te sparren geeft richting en helderheid. Hier leer ik veel van!

Matthijs is Accountmanager bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

Bekijk vacatures