Stage bij Eleos

Stagiairs zijn de medewerkers van de toekomst. Daarom vinden wij het belangrijk om jou de mogelijkheid te bieden om werkervaring op te doen binnen Eleos. We zijn namelijk niet voor niets specialist in christelijke ggz. We bieden geestelijke gezondheidszorg op verschillende niveaus.

Eleos biedt verschillende stagemogelijkheden

Regelmatig hebben wij stageplaatsen bij onze locaties voor begeleid wonen. Daarvoor volg je bijvoorbeeld de opleiding social work of sociaal agogisch werk. Op onze locaties voor ambulante zorg zijn er jaarlijks meerdere stageplaatsen voor studenten WO. Daarbij kun je denken aan de studies Psychologie en Orthopedagogiek.

Aanmeldformulier

Wij houden je op de hoogte van onze stages

De meeste stageplaatsen voor september 2023 zijn al ingevuld. De stageplaatsen voor begin 2024 vermelden we rond september/oktober 2023 op deze website. Wanneer jij je gegevens hebt achtergelaten krijg je van ons een e-mail met de stages die wij hebben.

Ben je HBO-V student in het 3e of 4e jaar?

We komen dan graag met je in contact. Laat je gegevens achter in het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over wat wij jou kunnen bieden.

Meer weten? Bel of mail mij!