Het verhaal van adviseur zorgadministratie Linda Kortus

'Kortom een fijne plek om te werken!'

De Zorgadministratie is kennisspecialist op het terrein van zorgadministratieve processen. Deze processen zijn heel uiteenlopend, denk aan inschrijving, registratie van geleverde zorg, berichtenverkeer met financiers en declaratie.

Optimaliseren zorgregistratie

Wij ontwikkelen, beschrijven en richten zorgadministratieve processen in. En we optimaliseren die processen waar dat nodig of gewenst is.We zorgen ervoor dat het zorgregistratieproces optimaal werkt. Zo wordt de geleverde zorg juist, tijdig en volledig vastgelegd en gedeclareerd. Ik vind het heel mooi om hier een bijdrage aan te leveren.

Een veelzijdig vakgebied

Binnen het vakgebied zijn er volop ontwikkelingen en uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan de invoering van het Zorgprestatiemodel (ZPM) in 2022. Dat was en is de nieuwe bekostiging voor de ggz. Die kwam in de plaats van de DBC systematiek.

Bij Eleos werken we met 4 verschillende financieringsstromen Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet langdurige zorg(Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Ieder met zijn eigen registratievereisten, contractafspraken, manier van declareren. Kortom: een complex, dynamisch en veelzijdig vakgebied.

Een flexibele job en een gezellig team

De Zorgadministratie is een klein, gezellig team. Op een vaste dag in de week werken we samen op het kantoor in Hoevelaken (dichtbij Amersfoort). De rest van de week vullen we flexibel in qua werklocatie. Dat kan op een locatie van Eleos dicht bij jou in de buurt of thuis zijn. Die flexibiliteit is heel fijn. Iedere collega heeft zijn eigen expertise/aandachtsgebied op 1 of meer financieringsstromen. Mijn aandachtsgebieden zijn op dit moment de Wmo en de Jeugdwet.

Als team hebben we goed contact. We helpen elkaar waar nodig en kijken naar mogelijke oplossingen. Kortom een fijne plek om te werken!

Linda is adviseur zorgadministratie bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

Bekijk vacatures