GZ-Psycholoog Klinisch

Als klinisch GZ-psycholoog ben je werkzaam is in een (dag)klinisch behandelcentrum. Bijvoorbeeld een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis of ggz-instelling. Hier diagnosticeer en behandel je cliënten met psychische problemen en- stoornissen. Tot sociale problemen in de persoonlijke levenssfeer.

Wat doet een klinisch GZ-Psycholoog bij Eleos?

Als klinisch GZ-psycholoog bij Eleos geef je samen met je regiebehandelaar sturing aan het behandeltraject van de cliënten. Je stelt behandeldoelen op en voert deze samen met andere teamleden uit. Je bent verantwoordelijk voor intakes en het (laten) uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Het behandelen van cliënten met psychiatrische aandoeningen met daarbij vaak ook ernstige psychosociale problematiek. Ook intervenieer je in crisissituaties.

Je bent een echte schakel tussen patiënt, zijn systeem en verwijzers. Daarom overleg je ook veel met psychiaters, artsen, vaktherapeuten, systeemtherapeuten en verpleegkundigen. Ook neem je deel aan een multidisciplinair overleg, zowel teambreed, als in kleinere vorm.

Een klinisch GZ-psycholoog bij Eleos heeft:

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Kennis van en ervaring met CGT, schematherapie en bij voorkeur ook met EMDR;
  • Kennis van psychopathologie en persoonlijkheidsproblematiek;
  • Ervaring om zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team te functioneren;
  • Ervaring in het meebouwen aan een team met up-to-date behandelaanbod.
Word onze nieuwe GZ-psycholoog.
Vragen de functie GZ-psycholoog?
Ben jij onze nieuwe GZ-psycholoog?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar vacatures GZ-psycholoog