Het verhaal van GZ-psycholoog Marije van der Have

‘Als je mensen oordeelt, heb je geen tijd om hen lief te hebben’ (Moeder Theresa)

Als GZ-psycholoog bij ambulante behandeling Ede Jeugdzorg/Volwassenenzorg is elke dag weer anders. Een groot deel van mijn dag bestaat uit het voeren van behandelgesprekken met kinderen en jongeren. Dit is afwisselend, omdat het hele scala aan problematiek voorbij komt: van angstklachten tot ontwikkelingsproblematiek en van depressie tot persoonlijkheidsproblematiek.

‘Gezelligheid en een kletspraatje tussendoor’

Ik werk in een klein multidisciplinair team; hierdoor zijn de lijnen kort. Ik geniet van het samenwerken met de basispsychologen waarvan ik regiebehandelaar ben. Samen met hen zet ik de lijnen uit voor de behandeling. Ook met de systeemtherapeuten werk ik veel samen, vooral omdat behandeling van een kind niet zonder behandeling van het systeem kan. Gezelligheid en een kletspraatje tussendoor heb ik nodig om weer op te kunnen laden. Gelukkig zijn er genoeg collega’s bij Eleos met dezelfde behoefte!

Marije van der Have is GZ-Psycholoog bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken