Klinisch Psycholoog Ambulante behandeling

Als klinisch psycholoog diagnosticeer en behandel je cliënten met lichte psychische stoornissen tot ernstige psychische aandoeningen. Hierbij werk je ambulant. In een ggz-instelling of psychiatrische afdeling van een ziekenhuis waarbij cliënten niet worden opgenomen maar wel behandeld worden. Bijvoorbeeld tijdens sessies op locatie. Je geeft leiding aan een team, leid collega’s op en staat voor innovatie.

Wat doet een ambulante klinisch psycholoog bij Eleos?

Je gaat aan de slag bij één van onze behandellocaties. Je hebt hart voor cliënten met uiteenlopende problematiek van lichte tot meervoudige complexe problemen. In het bijzonder angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek en traumatische ervaringen. Daarom heb je ervaring met schematherapie of MBT. Je werkzaamheden bestaan uit ook uit intakes, (diagnostische) behandelingen en groepstherapieën.

Je hecht waarde aan een prettige, enthousiaste werksfeer. En je levert graag een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team.

Een ambulant klinisch psycholoog bij Eleos heeft:

  • Een BIG-registratie klinisch psycholoog;
  • Affiniteit en ervaring met de behandeling van cliënten met angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek of traumatische ervaringen;
  • Kennis en kunde om over te dragen aan collega’s in opleiding tot specialist.
Word onze Klinisch Psycholoog.
Vragen de functie klinisch psycholoog?
Ben jij onze nieuwe klinisch psycholoog?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar vacatures klinisch psycholoog