Klinisch Psycholoog Kliniek

Als klinisch psycholoog is je werkveld een (dag)klinisch behandelcentrum. Hier diagnosticeer en behandel je jouw cliënten. Met lichte en complexe psychische stoornissen tot ernstige psychische aandoeningen. Je geeft leiding aan een team en leidt collega’s op. Daarbij sta je voor innovatie en het toepassen van jouw wetenschappelijke kennis. En dat binnen de (dag)kliniek of behandelcentrum waar je werkt.

Wat doet een klinisch psycholoog bij Eleos?

Als klinisch psycholoog in de kliniek werk je in een multidisciplinair team en behandel je cliënten. Met psychiatrische tot zeer ernstige psychosociale problemen. Je zet je kennis en ervaring in voor het uitvoeren van individuele en groepstherapieën. Ook heb je verantwoordelijkheid als regiebehandelaar voor één van de (dag)klinische patiëntengroepen. Daarbij sta jij voor het therapeutische klimaat op de klinische afdeling en de inhoudelijke ontwikkeling van de afdeling.

Verder ben je deel van het managementteam onder leiding van een locatiemanager. Neem je deel aan het managementoverleg van het behandelcentrum en participeer je in de P-opleiding.

Een klinisch psycholoog in de kliniek heeft:

  • Een BIG-registratie tot psychotherapeut, klinisch psycholoog of gz-psycholoog;
  • Affiniteit en ervaring met het behandelen van cliënten met angst- en stemmingsklachten, persoonlijkheidsproblematiek of traumatische ervaringen;
  • Bij voorkeur een specialisatie in een of twee psychotherapeutische stromingen;
  • Ervaring met het overdragen van kennis en kunde aan collega’s in opleiding tot specialist.
Word onze Klinisch Psycholoog.
Vragen de functie klinisch psycholoog?
Ben jij onze nieuwe klinisch psycholoog?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar vacatures klinisch psycholoog