Het verhaal van orthopedagoog Nadine de Rooij

'Vanuit een christelijke levensovertuiging mogen meedenken met kinderen, jongeren en ouders op de weg naar herstel, dat is waarom ik bij Eleos werk.'

Als orthopedagoog in het team Jeugdzorg in Zeeland bied ik hulp aan jeugdigen van 4 tot 18 jaar bij wie sprake is van moeilijkheden in de opvoeding en ontwikkeling. Samenwerking met ouders is daarbij onmisbaar en erg waardevol. Dat ik ook broers en zussen mag ontmoeten, bijvoorbeeld tijdens gezinsgesprekken, vind ik heel inspirerend. Overleg met leerkrachten en begeleiders op scholen is eveneens een leerzaam onderdeel van mijn werk. Vaak word ik geraakt door de veerkracht en openheid van kinderen, jongeren en ouders.

Een groot voorrecht

Dat de Bijbel de leidraad is en er, hoewel in verschillende mate, aandacht kan zijn voor existentieel herstel, beschouw ik als een groot voorrecht, juist ook omdat dat echt Hoop biedt. Deel uitmaken van een fijn team met enthousiaste en ervaren collega´s en samen streven naar goede zorg geeft veel vreugde in het dagelijks werk.

Opleiding en ontwikkeling

Bij Eleos zijn er allerlei mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Als portefeuillehouder Facilitaire Zaken en ICT en als instroomcoördinator mag ik ook bijdragen aan goede randvoorwaarden en werkprocessen. Werken bij Eleos betekent barmhartig mogen zijn, zou je dat niet willen?

Nadine is orthopedagoog bij Eleos
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

Bekijk vacatures