Het verhaal van psycholoog Marit Bakker

‘werken bij Eleos is fijn omdat je samen met patiënten en behandelaren een paar mijl op mag lopen!

ik werk als psycholoog ambulante behandeling bij Eleos en houd me dus bezig met verschillende behandelingen en diagnostiek. Het mooie van mijn vak vind ik het puzzelen en onderzoeken samen met de patiënten: eerst samen op zoek wat er speelt, en vervolgens samen op zoek naar hoe we verder kunnen komen en behandelen.

Voor elkaar en de patiënten bidden

Iemand beschreef ooit dat elke patiënt als een zonsopgang kan worden beleefd: uniek en dus hoort daarbij een unieke behandeling en weg. Dit is me altijd bijgebleven en dit probeer ik in mijn achterhoofd elk gesprek mee te nemen. Dat we als collega’s ook voor elkaar en de patiënten bidden maakt het extra waardevol.

Marit Bakker is psycholoog bij Eleos.
Heeft mijn verhaal jou geïnspireerd voor een baan bij Eleos?

Bekijk dan of één van onze vacatures bij jou past.

vacatures bekijken