GZ-Psycholoog

Als GZ-psycholoog (gezondheidspsycholoog) ben je inzetbaar in alle sectoren van de geestelijke gezondheidszorg. Je hebt dus kennis van het brede werkveld van de ggz. Het takenpakket van een GZ-psycholoog bestaat uit het diagnosticeren en behandelen van cliënten met psychische stoornissen tot problemen in de persoonlijke levenssfeer.

Wat doet een GZ-Psycholoog bij Eleos? 

Je doet de intake en behandelingen van cliënten. Verder heb je de ‘regie’ bij behandelingen die door je collega’s worden uitgevoerd. Vanuit deze rol als regiebehandelaar begeleid je basispsychologen bij het doen van intakes en behandelingen. Ook voer je adviesgesprekken met cliënten en doe je soms ook psychodiagnostisch onderzoek. Je behandelt cliënten met uiteenlopende problematiek, zowel in basis-ggz als specialistische ggz.

In een team maar met een eigen rol

In je functie werk je in een ervaren behandelteam die bestaat uit verschillende disciplines. Onze behandelingen zijn altijd gericht herstel. Waarin de methodes door onderlinge samenwerking, maar juist vanuit ieders eigen rol en persoonlijke stijl, worden vormgegeven.

Voor de rest heb je:

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog;
  • Ervaring met het samenwerken en meebouwen aan een team dat een up-to-date behandelaanbod heeft en ontwikkelt.
  • Ervaring met zowel individuele, groepsbehandelingen en systeemtherapie.
Word onze GZ-Psycholoog.
Vragen de functie GZ-psycholoog?
Ben jij onze nieuwe GZ-psycholoog?

Klik op de button en kijk of één van onze vacatures bij jou past.

Ga naar vacatures GZ-psycholoog